Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €35 binnen Nederland. Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

  Jiri & Friends

  In 2014 is Jiri & Friends opgericht, ontstaan vanuit passie en met aandacht voor producten die rust en comfort bieden in inmiddels duizenden huishoudens. Jiri & Friends is opgericht vanuit een passie voor de natuur, met zorg voor de producten en voor elkaar.
  Naast vast te zitten in de dagelijkse sleur, gunnen wij onze klanten een moment van ontspanning en zelfzorg. Onze producten helpen bij het creëeren van een relaxte sfeer, op een natuurlijke manier.
     

   

  Fair Trade

   
  De manier waarop wij produceren en het gebruik van de grondstoffen voor de wieroken is gebaseerd op de strenge eisen van de WFTO (World Fair Trade Organization). De WFTO ziet toe op de naleving van deze Fair Trade regels.
      
                      
    
  Alle grondstoffen worden rechtstreeks gekocht bij de bron. Van de oerwouden van Ecuador tot de bergen van Noord Amerika. Regelmatig bezoeken wijzelf producenten en leveranciers.
  Al snel is Jiri & Friends naast Nederland ook internationaal erkend als export merk.
   
  Onze waarden
  ✓ Jiri & Friends is ontstaan vanuit passie.
  ✓ Met aandacht, voor elkaar en voor de producten.
  ✓ Gemaakt met plezier.
    

  100% natuurlijk & Duurzaam

    

  Onze producten worden gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen zoals gemalen kruiden en houtsoorten. Daarnaast wordt gemalen zwarte houtskool altijd vermeden.
  Er worden nooit chemische olies gebruikt, ondanks dat dit in 95% van de spirituele producten in de markt wel het geval is.
  Voor al onze producten wordt er gebruik gemaakt van duurzaam sprokkelhout en geen gekapt hout.
  Daarnaast planten onze Ecuadoraanse leveranciers èèn nieuwe boom voor elke kilo sprokkelhout. Volledige duurzaam!
     

    

  Onze Wierook

    

  De wieroken van Jiri & Friends worden volledig met de hand gemaakt. Onze productielocatie bevindt zich in Neer (Limburg). Voor het inpakken wordt gebruik gemaakt van sociale werkplaatsen in de regio zoals PSW werk. Omdat we de grondstoffen zelf in Nederland verwerken en produceren tot wierook, beperken we ook de footprint en zorgen we voor goede en veilige arbeidsomstandigheden.
    

  *Alleen de hoogste korting of aanbieding wordt toegepast

  Jouw Winkelwagen

  Your cart is currently empty.
  Click here to continue shopping.
  Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen! We komen snel bij je terug. Bedankt voor je aanmelding Bedankt! We laten je weten wanneer deze beschikbaar is! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart