Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €35 binnen Nederland. Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

  White sage – Witte salie - Salvia apiana

  De witte salie komt van de Lamiaceae familie en vindt zijn oorsprong in Zuid-Californië en Mexico. Het is een aromatische struik die altijd groen blijft. De oogst wordt met de hand gedaan en wordt alleen gedroogd en niet behandeld.

  Sommige inheemse Amerikaanse stammen zien de witte salie als heilig en verbranden de bladeren voor zuiveringsceremonies als wierook. De Chumash-bevolking gebuikt de witte salie als een rituele en medicinale plant.

  De witte salie kan heel goed worden ingezet voor de behandeling van keelpijn, bij hoesten, verkoudheid en infecties van de bovenste luchtwegen. Daarnaast wordt white sage gebruikt als een kalmerend middel.

   

   

  Hoe te gebruiken?
  Gebruik een schaal, bijv. een Aboloneschelp. Doe daar een beetje witte salie in of houd je witte salie stick erboven met het uiteinde schuin naar beneden. Steek daarna de salie aan. Bij de salie stick steek je het uiteinde aan. Blaas het uit als het goed brand. Witte salie wordt niet gebrand zoals bij een kaars, maar laat je smeulen als wierook. Belangrijk is dat de rook verspreid wordt. Dit kan het beste gedaan worden met een veer, maar wapperen met de handen is ook mogelijk.

   

  Witte salie is te verkrijgen bij Jiri & Friends als:

   

  • Losse gedroogde witte salie bladeren
  • Salie sticks
  • Wierookstokjes
  • Cones
  • Geurzakjes
  • Etherische olie
  • Aromatherapy spray
  • Home fragrance

  Comments

  Be the first to comment.

  *Alleen de hoogste korting of aanbieding wordt toegepast

  Jouw Winkelwagen

  Your cart is currently empty.
  Click here to continue shopping.
  Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen! We komen snel bij je terug. Bedankt voor je aanmelding Bedankt! We laten je weten wanneer deze beschikbaar is! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart